Een Abonnement of support

Dit kan bijvoorbeeld voor 2 uur per week, 1 dagdeel per week, 1 dagdeel per 2 weken, 1 dag per maand etc. etc.. Ik geloof sterk in lange termijn investeringen van personeel en continuïteit. Als er continuïteit in de dienstverlening is, kan ik het bedrijf, de mensen en de cultuur beter leren kennen. Op deze manier kan ik beter optreden als sparringpartner voor directie of managementteam en kan ik vanuit de hulpvraag van u als ondernemer op strategisch, tactisch en operationeel niveau advies en begeleidingen geven binnen mijn specifieke vakgebied: personeelsmanagement.

Projectmatig

Hierbij kunt u denken aan een duidelijke afgebakende kop-staart opdracht. Dit betekent dat puur voor een kortstondig P&O gerelateerd project of vraagstuk. Deze zijn altijd maatwerk en is voor elke organisatie anders qua opdracht en qua uren. Veel voorkomende korte en afgebakende opdrachten zijn bijvoorbeeld begeleiding langdurige zieken, reorganisaties of bijvoorbeeld werving & selectie.

 Strippenkaart

U ontvangt de HR ondersteuning naar wens en op maat. U zit nergens aan vast en ik ondersteun op de gebieden waar u deze ondersteuning nodig heeft. Desgewenst kunt u er voor kiezen mijn diensten en werkzaamheden verder uitbreiden of juist af laten lopen. Ideaal voor elke organisatie. U kunt denken aan de inkoop van een x-aantal uren die binnen de gestelde termijn (bijv. half jaar of 1 jaar) kan worden besteed aan onder andere brandende, korte vragen van het management en/of de directie, wanneer zij er zelf niet meer uit komen en de betreffende personeelsexpertise niet in huis hebben. Het zogenaamde met spoed een brandje blussen.

©2022 STIP HR ADVIES | Algemene voorwaarden