Stip HR wordt geleid door Nancy van Zanten, ondernemer in hart en nieren met jarenlange ervaring op het gebied van Human Resource management.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij complexe organisaties met veel beweging en politieke gevoeligheden. Zo was ik bij Bouwfonds Property Finance ‘International Human Resource Manager’ en bij SNS Bank ‘Human Resource Business Partner’.  Luxe functienamen, maar waar het feitelijk om gaat, is natuurlijk de directie, het managementteam en de organisatie op een praktische en/of strategische manier adviseren en ondersteunen bij personeelsvraagstukken.

Van nature ben ik positief, toekomstgericht, een doorzetter en optimistisch. Die karaktereigenschappen vormen samen met mijn ambitie, resultaatgerichtheid en veel energie mijn werkmotivatie. Eerlijkheid en oprechtheid heb ik hoog in het vaandel staan.

Mijn missie

Stip HR heeft een heel duidelijke missie: “Mensen en organisaties op een praktische manier ondersteunen bij personeelsvraagstukken met een aanpak die nuchter, concreet, realistisch en doelgericht is.”

Mijn passie

Het is mijn passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Mensen helpen hun talenten optimaal in te zetten binnen een organisatie waar ze tot hun recht komen. Het mooie is dat dit tegelijkertijd ook goed is voor die betreffende organisatie. Zo profiteert en groeit iedereen. Ik werk graag in en mee aan een omgeving waar evenwicht is, of komt.

©2022 STIP HR ADVIES | Algemene voorwaarden